Свiтлофор передбачаe мить

Світлофор передбачає мить.
і життя моє планує просто.
Він – такий, як я. Лиш вище ростом.
І його побачене болить.

І його, як і мене, болить,
що отих, хто на червоне, – більше...
Він – як я. Лише не пише вірші.
Світить всім. Страждає. Та мовчить...


Рецензии