Мрия кризь рожеви окуляры
Юлія тимошенко.
(З інтерв*ю по телебаченню після
президентських виборів у 2019р).
Мрія крізь рожеві окуляри
В мене мрія від недавніх пір з*явилась.
Я рожеві окуляри одягла,
Розгорнула свої спущені вітрила
І на всіх парах до мрії попливла.
З чим зіткнуся я в дорозі - хто ж це знає.
Та велике буде видно лиш здаля.
Тільки віра на плаву мене тримає.
Лиш надія мою віру окриля.
Чи знайду я свою мрію, чи прогавлю?
Чи тернистий, чи безхмарний буде путь?
Я рожеві окуляри не знімаю.
Хай вони мене до мрії приведуть.
2019р.
Свидетельство о публикации №119063002768