Апостольський п ст спека!

     Апостольський піст: спека!


Я тільки лиш припав
                достоту
бджола
            як я
                Божа істота
і літо й мед –
ліпша робота


некта-
некта-
(в опарі)
ри!
некта-
ри!
усе готово
для
сліпучого
удару
світлолиття!
і лікування!
аж ікота


і ходки
і червневі ходки
їмо
п’ємо
у Богові
аж
тоді мед
солодкий!


і ось собі – легати
й делегати?
ох і нелегко – храм
солодкий
збудувати
а хто
світ
ранить?


і все
за гранню!!
і  –
мед
в ограні

23.06.2019


Рецензии