Любов ненаситна!

1

Усміхнене літо!..
Дзінке є літо…
Кружляння віт –
більше кружляння віт!
Ось біжить вітер –



Стовпчики сині незрушні.
Як би спинив Ти, Боже,
                барвисті ці  – душі?
Сильні дзвіночки літа! –
В душах пташки і дзвінкість!
Душам це чути – потрібно бігти?
Так біжить вітер –



2

Світ не проходить мимо –
Спрага його невловима! –
Любов Твоя, Боже, в кінці
                тих кінців?
Як Ти – по тім
так я – по боці цім…
і літньо-золоті
                острівці!..

25.06.2019


Рецензии