Много думаю о тебе

Багато думаю про тебе, про очі ніжні, дорогі
Які я бачу серед ночі у дивовижнім райськім сні
Сумую я коли не поруч і хочу лиш тебе одну
Тебе бажаю обіймати коли готуюся до сну
На губах твоїх мої, кожний вечір я с тобою
Лише подумки, але я до тебе рвусь душою
Вірю ми с тобою разом ще зустрінемо не раз
Сонце що відкриє двері в світ де буде все гаразд
І тобі я пропоную бути вічно молодой
Від бажання просто жити та зі мною шепотіти
Про взаємную любов!


Рецензии