Рано литом утрычком свитайе
Утрычком свитайе,
А любов дивоча
Врэмэни нэ знае.
Мамка пырыд зорькой
Прыдримнула трошкы,
А я потэхэнько
Пырыйду порожкы.
Щоб ны скрыпнуть двэрьцой,
В сеньцях половыцой,
Прыдыржу щиколду
Из стола рушныцой.
А то може звякнуть -
Хоть тикай из хаты,
Як проснэця батько -
Ой, будэ ругаты.
А я наче мышкой
Проскользну в хатынку,
Тай прыляжу зразу
На свою пырынку.
КрОвать у виконця -
Витыр з ричкы дуйе -
А мини знаеця -
Наче хтось цылуйе.
Як мылэнькый наче
Рядом изо мною,
Прыгорнув тэхэнько
Нижною рукою.
Яж тилькэ от нёго -
Вся горю от ласкы -
Вин же в мэнэ сокил -
Прямо як из сказкы...
Вже зоря надвори
Розлылась по свиту,
А мини ны спыця -
Що ты зробыш литу ? !
28 07. 2019.
Свидетельство о публикации №119062807475