Гьикьван гуьрчек аквада ам
Фикирдиз къвез, хуравай рикl дар хьана.
Кьил эцигиз, агъуз хьана метlерал,
Заз рикlикай мадни ви хабар хьана.
Азабарни, элчlуьгъ хьанай, пар хьтин;
Ширин чанди кlевна гъамни, хажалат.
Лайлаяриз, мелекдиз ухшар хьтин,
Назик бала хвена вуна саламат.
Яшар хьанва, лугьуз мадни агъур я,
Физва йисар, ц1айлапан хьиз, куьлек хьиз;
Хурал аял дишегьлидин абур я,
Гьикьван гуьрчек аквада ам - Фелек хьиз!
Гъил къачурай пак къилихрин рикlери,
Йифен кьарай тахьай,аял кинериз!
Свидетельство о публикации №119062708760