Молодим вiйнув крилом
У садочку за вікном розвію тривогу.
Ще в зеленому садку догоряють квіти,
Ще утіху віднайду в бабиному літі.
До трояди прихилюсь, що росою вмита,
І на айстри задивлюсь,- в них краплини світла.
Мій садочок ще не згас, зрощений в любові,
Умивається дощем теплим, веселковим.
Свидетельство о публикации №119062706970