Лляумамирозцвла
Білим ,надзвичайним білим цвітом.
Радості матусі додала
Й окрасою постала перед вікон.
Лілія у мами розцвіла
Велика і красива, мов тарелі.
Окраси квітнику лиш додала.
І долинають солов’їні трелі.
Лілія у мами розцвіла.
Для мами - втіха,цього не передати.
Завжди мріяла , щоб ця краса була,
Й велике щастя квіти доглядати.
Лілія у мами розцвіла.
Яка ж бо вона ніжна і красива!
Чи вона з роду білою була,
Чи може від любові сніжно-особлива?
Лілія у мами розцвіла,
А з нею цілая квітковая плеяда.
Немов весільну сукню одягла…
Для мами квіти – втіха і розрада.
27.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119062703127