Эти Сближения

ЦІ НАБЛИЖЕННЯ

ЩОБИ ДИВИТИСЯ НА САМОТНІЙ ТРЕМПЕЛЬ В ШКАФУ – НЕ ТРЕБА ЗАЙВИЙ РАЗ ВМИКАТИ МУЗИКУ
СЛУХАЮ СВІЙ ДЕПЕШ МОД І, НАЧЕ – В ЗГОРІЛОМУ РАЮ
СОРОЧКА БІЛА, З ПОГОНАМИ ТЕНДІТНА, А З ШЕВРОНАМИ – У НЕЇ ПОВЕРХУ
СПІВМІСНІСТЬ ФАН-БАЗИ «ЗВ»* І БУДІВЕЛЬНОГО МАРКЕТИНГУ:
ЧАШКА З ВОДОЮ НА ВУЛ. «ВІЛА ДОЛОРОСА» –
БО ПО НІЙ ОБІРВАНА ЦНОТА ЙШЛА ПОВЗ ПОХОРОННЕ БЮРО

РАЗОМ, НАВІТЬ В ЦЮ СПЕКУ – НЕ ЖАРКО, НЕ БУДЕ
ВІД ЩАСТЯ – ПРИБУДЕ НАШ СПІЛЬНИЙ ПІТ
БІК-О-БІК
В ЦЕЙ 19-ИЙ РІК

2019-06-25

* «ЗВ» - ЗОРЯНІ ВІЙНИ


Рецензии