not always fit together in the bouquet
and answer questions from people
through my artworks ...
We are all different as flowers in nature
and also does not always fit together in the bouquet.
Я думаю об искусстве как о действии
и отвечать на вопросы людей
через мои работы ...
Мы все разные, как цветы на природе
а также не всегда вписывается в букет.
Свидетельство о публикации №119062500419