шпак в молекули вчував сп вчуваю...

*   *   *


шпаків молекули
вчував
і співчуваю трохи
(як не ловить всім
                літом гав!)
їм люди – ніби лохи...


обмаль простих передчувань
чекають вересня
всі марти і мартохи
(як мало Божих відчувань
                чи знань!!)
шпакам весь люд –
      «вимкнений» трохи...


шпаки! не з’їсти літом і шовковиць
всіх!
по вас видно – наочно
і хай живе – ваш різкий стих –
як вільний стих!
як в горлі шаблю точать!!!


поля співочі
та й ліси – співочі...
художністю
дивитися ще в очі
Боже, і рішенець – Твій точний...

25.06.2019
 


Рецензии