Береза

Я зрозумiла, що береза – янгол –
для  кожного Поета пiдроста
вiд батькiвської хати – до Кавказу,
до рiчки Чорної – вiд золотого Псла…
Обняти стовбур – нiби глек пригубити
цiлющого парного молока…
Шумлять берези вiтами, мов думами,
Шепочуть вiчнi, золотi слова…


Рецензии