Йшла дитинка п дстрибуючи

Йшла дитинка – підстрибуючи…

*   *   *


                Матері-Діві присвячується


                «Тільки щедрість  не забувають,
                Коли вже не літають.» - І.Ш.


Йшла дитинка  – підстрибуючи
діти – скрізь діти
душа пам’ятає – і
хоче летіти!
Бо вона ще пташинка
вщасливлена світом
світла Божа струминка
в руках добрих –
пахтіти!
Руки добрі тримають світ
скрізь –
тільки – діти…
дощ добра в хмари йде
винувате в цім –
світло світу
от в цих дітях!..

1.06.2019


Рецензии