МО СЕЛО
І щось шепоче у діброві вітер.
Верба дрімає над ставком,
І над водою стелиться туман вінком.
І сонечко цнотливе показує рум'янець,
Де протікає річечка Яланець.
Підморгує лукаво промінцем,
Неначе накалилася свинцем.
І колосяться навкруги зелені ниви,
Їх дуже рясно червоні маки вкрили.
І колоски схиляють низенько до землі,
У тій знесиленій, ранішній імглі!!!
Свидетельство о публикации №119062203144