Дзвонять дзвони Великодн
Бо Христос уже воскрес.
Світла Пасха вже сьогодні,
І радіє люд увесь.
Дзвонять дзвони Великодні,
Йде відлуння навкруги.
У катів серця холодні,
І лютують вороги.
Дзвонят дзвони Великодні,
І звеличують Христа.
Під плитов в гробу Господнім
Та гробниця вже пуста.
Дзвонять дзвони великодні,
Звістку радісну несуть.
Христос воскрес і від сьогодні
Юдеї день той не вернуть.
Дзвонять дзвони Великодні,
Радість й втіха рознеслись.
Радість буде від сьогодні,
Бо слова Христа збулись.
21.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119062107743