Не 50
Чаша життя ще випита не та.
Років твоїх грайливе розмаїття,
І кольорів палітра золота.
Не 50 , а тільки середина,
Середина пройдених доріг.
І від століття тільки половина,
Й життєвий шлях ось саме так проліг.
Не 50, а просто кругла дата,
Приємні спогади за всі твої роки.
Та й нива ще далеко недожата,
Не пройдено життєвії стежки.
Не 50 , а тільки крапля долі,
Яка написана тобі на небесах.
Всі колоски із поля не в коморі,
То ж ще кружлятимеш ти довго , наче птх.
Не 50,а просто відлік часу,
Який намалював десь календар.
50 лиш вийшли на терасу
І подивились мило на бульвар.
Не 50,а лиш якась мережка,
Яка мережила і ткала полотно,
Не 50,а лиш життєва стежка,
Яка пронизує життєвеє рядно.
21.05.2019 р.
Свидетельство о публикации №119062106291