Псалом 45. Споглядальне глибоким серцем

Як в музиці
як в музиці
що Богові покірная
Христові вірная
поезія зійде


а пропозиції з боріннями
кошлатими коріннями
а Ти виходиш — більший
                за Едем!!!
що проти Тебе фемінізми...(?)
що — проти Тебе — глобалізми!..
щасливі — усмішкою  — йдем
що проти Тебе мученики-феодали
із криміналу ...(?)
й ні квітки — ну ніде
такої що іржава стала —
та ніде
тональність
не приймає звірськості і світськості —
ніде!!


усмішка знезаразить боротьбістів
аж ось щасливо — з усмішкою
                йдем

12.06.2019


Рецензии