Думки у трубку закрутив променем...

*   *   *


Думки у трубку закрутив
і променем
на виході вже  підсвітив
прощай!
кохана!
за море відбуваючи!
нерозказанна ти...


по світу гнаная
й ні сліду
бо ти поезія —
                Мети!..

05.11.2015,
12.06.2019


Рецензии