Праведник воздвигнутий св. Микола м

                «Любов долає чин природи!..»І.Ш.


Святий Миколай підкаже
як глибоко щось
в’яже
і як глибоко розв’яже
коли серце – каже!


Жив за лісом от
                дід Плахтій*
мав на серці усмішку
                в розраду
ходить ліс по стежині
тій
ходить ліс по хатині
тій
приглядається до
невидимої
принади


мабуть був
дід праведний


серце й усмішка
в небі
коли світ над впаддю –
серце й усмішка
тут

як багато
по усмішці радять!..

21.06.2019

* -  з с. Партенці, мама звідтіль


Рецензии