Осiнь вмiэ чарувати
У лісі чудово,
Бо напрочуд день хороший,
Й навкруги казково.
Всі дерева одягнулись
У казкові шати.
Од вітерцю стрепенулись
Й стали колихатись.
Осінь все позолотила ,
Додала багрянцю,
Листя з дерев познімала
Й пустила до танцю.
А по струнах вітер смичком
Чуйно так проводить,
І з опалим жовтим листям
Плавно хороводить.
А білочка гостровуха
Горішки збирає.
Їжачок під жовтим листям
Грибочки шукає.
Мило це все споглядати,
Душею радіти,
Осінь вміє чарувати,
Пензлем володіти.
13.10.2013р.
Свидетельство о публикации №119062104443