Еллер

Шыбышлады магъа еллер уьфюрюп,
Сесгенгенде гече яман тюш гёрюп.
"Гьали англа басгъан сени гёзелинг,
Аякъларын ожагъына оьзгени".

Къарсалагъан учун гёзел не пайда,
Булутлардан астаракъ къарай айда.
Юрегимни мююшлери бошагъан,
Етим яшгъа сюювюбюз ошагъан.

Ёлум мени эки бёлген Аллагьым,
Балдай татли ув ютдурардай къайгъым.
Яшырмайлын къаратсам да гёзлерим,
Эшитмесен шыбышлайгъан сёзлерим.


Рецензии