illusion or vision...

Позволить Себе — Все, значит Не спрашивать о Желаниях — Другого...

......................... all of your days are spinning out
......................... out of control, out of control
......................... let me love you, let me love you
......................... like I wanted to do...

© Olga Karpilova «illusion or vision...»


Рецензии