Кохання

Моє  кохання!  Де  ти  забарилось?
Чому  не  йдеш  мене  теплом  зігріти?
Чи  доля  ще  не  досить  наглумилась?
Чи  ніжності  вже  всі  зів’яли  квіти?
Але  доволі.  Терпке  намисто  гльоду,
Зі  скелі  самоти  я  скину  в  воду.
Нехай  покинуть  безнадії,
Сльоза  нехай  не  котиться  на  вії.


Рецензии