Яке кохання?
Підбитий птах,
який зіпнутись більш не може на крило?
Старіння страх, який вишневим снігом замело?
Чи дерево,
яке після зими розтулює бруньки – повіки?
Чи зарево,
Яке на небі слід свій залиша навіки?
Яке твоє кохання?
Сива хмара,
що дощем осіннім хлище?
Чи глечик з тріщиною в серці – днищі?
Каштан, що знову запалив свічки весільні?
Чи вітер, що зриває квіти і дарує зорі вільні?
Свидетельство о публикации №119061904514