Ословлення

             Слову-Богу, що зробив
             унікальним, з любов’ю
             присвячується


             Всі граються, а Бог і я
             працюємо.


Вітер в паруси! – о!
це не тільки мрія!!
Бог мене в небі потрусив! –
                о ...
щоби серцям я радістю –
                повіяв
з-над сил
так
щоб – спастися
попросив!


Паси!
Кого паси?
Паси – повітряні! –
гра сил
швидкість! –
окрилення Краси!!


да! за Красу –
тебе можуть прийняти
             (ліси, мости, річки...поля...а! –
          дурень схоче ословляти!
так! за сміливість –
не встигають розглядати)


ось, я вже в Сина
                й Тата –
то дмухнув Дух – що, нерозумні?
                нема стовпів?
ти точно  с т а н ь  – постала хата
хата до хмар небес!!


дівчата
кажуть її не бачать
а хто Отця по правді бачить?
нема
все відлетіло як злетіло
маєм тіло
і Боже тіло
комусь
відкритись
захотіло...

19.06.2019,
ранок генія


Рецензии