Клич духу

Чом провід голий
пташку не вбиває?
у глибину йде
        правда
     і — серця
        торкає?


аж на узліссі
у бутті суха
          є
в провесінь
                стежечка
а чом в безгрішші
ноги їй співають??


хай Бог
і південь — її
      знають!..

04.03.2019


Рецензии