Нусманя моро
Моран, ды ваны морамось алдо
Кежетне, конатнень неисть сельмен
Эйкакштонок истямо жо неить.
Чокшнэнь валдозо монь валдомгавти
Валскекс сон ванды ве трокс велявти
Мон содан, тонгак содат - паро пек,
Эрь, эйкакштоть, мон ялган, тон кевкстить?
Симяно, сёвнокшнано, тюряно
Апак арси вишка ялгадонок
Сынь ваныть, ды сынст зярдояк неяно
Мейле те вайгелензэ маряно.
Свидетельство о публикации №119061808698