Кохання
Попробуйте його уже впізнать.
Воно мандрує все тими стежками,
І хтозна скільки буде мандрувать.
Але,насправді,стиха виглядає,
Можливо ви помітили його,
Й того моменту вже давно чекає,
Щоб віднайти господаря свого.
Розплющіть очі,всюди подивіться,
Погляньте ж ви уважніш навкруги.
Не гайте часу,покваптесь,не баріться,
Впустіть кохання в свої береги.
Кохання все очікує,чекає.
Воно терпляче,а водночас і…крихке.
Та про кохання кожен мало знає,
А дехто і не відає, що ж воно таке.
Тому уже відкрийте свою душу,
Попробуйте впіймати щастя мить.
Попробуйте сказать собі:«Я мушу…
Кохання в серце мушу я впустить».
18.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119061800216