Розчиняю сни у кавi ночi
П'ю, смакую вічності напій.
Білі досконалості дівочі
волі підкоряються моїй.
Я – величний. Я – володар світу.
Шанобливо миготять зірки.
Я безмежжя вирішив створити
з оксамиту білої руки.
Кава-ніч, солодкі білі руки –
ось дієта зоряна моя...
Білі руки – той єдиний цукор,
від якого не відмовлюсь я...
Свидетельство о публикации №119061707050
Алёна Ткаченко Крым 23.08.2019 15:48 Заявить о нарушении