Пори року

Буря, тумани, холоднії дні,
сонце лиш вигляне і підуть дощі.
Вітер зривається і хмари сумні.
Листя опавше й дерева пусті.
Раніш піднімається зірка вечірня,
ось покривалом вкривається білим стежина.
Хурделиця завіє та хатини покриє,
на віконні розмальовує пейзажами картини.
Розпускаються знову бруньки на гіллях,
тепліше за вікном, та повсюди дітвора.
Комашки на травинкі й вирує життя,
квіти прокинулись після дивного сна.
Пекучіш стає, сильніш водойми прогріє,
бджоли гудуть на деревах від нині.
Світ зеленим став та пора вже відходе,
повертається все на круги своя природи.


Рецензии
Брунькі на гіллях - каларытна і вельмі зразумела па - беларуску.Дзякуй

Мечислав Курилович   19.08.2019 18:58     Заявить о нарушении
Спасибо большое, приятно)

Лысенко Евгений Дмитриевич   20.08.2019 01:04   Заявить о нарушении