Твоi солодкii вуста
Ні з чим не можна порівняти.
Твоя душевність й простота
Багато що можуть сказати.
Твої солодкії вуста
Солодші від усіх нетарів в світі.
Розпочали все з чистого листа…
А очі,мов волошки в житі.
Твої солодкії вуста
Солодші навіть і від меду.
Красива ти й дуже проста…
І все найкраще попереду.
Твої солодкії вуста
Такі п'янкі…дурманять до безтями.
А ще й коса твоя густа…
Все нитку протягнуло поміж нами.
Твої солодкії вуста…
Вони такі…такі…Ну,як сказати?
Щира душа і повна,не пуста…
Повік тільки одну тебе кохати.
17.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119061705684