Дух Святы
Ты на нас павей.
Ты прыходзіш, каб суцешыць,
Да сваіх дзяцей.
Дух Святы, нясі свабоду,
Радасці нябёс,
Сваёй веліччу, лагодай
Напаўняй наш лёс.
Дух Святы-Дух вызвалення,
Ты зьнішчаеш страх,
Ад Цябе дай нам натхнення,
Асвятляй наш шлях.
Дух Святы, Твой голас любы
Чуць дай кожны дзень,
Ён пяшчотны, ён не грубы,
Ён -з нябёс прамень.
Дух Святы, прыйдзі з дарамі,
Словам абудзі,
Усхваляйся паміж намі.
Дух Святы, прыйдзі!
Свидетельство о публикации №119061703463