Щодня лунають постр ли на Сход
Рвуться міни, сипле завжди «град».
Закінчіть вже війну, вже гинуть годі!
Коли прийде в країну мирний лад?
Війна…війна…Нічого більш не чути.
Коли вже МИР в країну знов прийде?
Та нам війну ніколи не забути…
Хоч СОНЦЕ МИРУ все ж колись зійде.
Війна, могили, квіти , сльози
І біль , і жаль , і стогін, смрад і дим.
З людьми ще й плачуть нині верболози,
Й зарадити не можемо нічим.
Щодня когось везуть з війни додому,
Та не живого… а й везуть в труні.
Свічка догоріла не одному…
Коли уже прийде кінець війні?
15.06.2019 р
Свидетельство о публикации №119061605726