Ростуть могили

Ростуть могили, наче ті  гриби,
Прибрані красивими вінками.
Коли кінець воєнної доби?
Коли батьки обіймуться з синами?

Ростуть могили кожен Божий день,
Ростуть, ростуть…ростуть вони усюди.
Церковні дзвони защораз –дзень та й дзень,
Й від втрати знов голосять наші люди.

Ростуть могили…Боже, який жах!
Щодня везуть героя в  домовині.
В серцях у кожного за все це  біль і страх…
Війна триває , Господи ,  й по нині.

Ростуть могили, гине неньки цвіт,
Запеклії бої щодня  ведуться.
З чола героїв кров стіка – не  піт,
Адже на  мінах герої наші  рвуться.

Ростуть могли, й  кінця-краю нема,
Гинуть на війні  батьки і  діти…
О Боже, щоб це все  недарма!
Щоб не росли могили – тільки квіти!

15.06.2019 р.


Рецензии