Щодня

Щодня на фронті постріли лунають,
Рвуться міни й щодня там  кулепад.
Чужинці ж бо  бездушно там стріляють,
Й цвітуть тепер цвинтарі, а не сад…

Щодня на фронті  гинуть же герої,
Щодня когось в труні уже везуть…
Збирають за Вкраїну всі набої,
І до останку в бій герої йдуть.

Щодня за нас там кров хтось проливає,
А хтось калікою стає від вражих мін.
Хтось голову за неньку покладає,
Щоб не знесли Вкраїни решту стін.

Щодня земля здригається і рветься,
Чужинець хоче знищить наш  народ.
Невже у влади серце не здригнеться-
Закінчити війну і вигнать нелюд- зброд?!

15.06.2019 р.


Рецензии