make it rain drops of desire...

Растекаясь по Краю, смывая Грани... снова Дождь поцелуев на Карте признаний...

Снова будем мокры от Каплей желаний и опять высыхать под Солнцем сгорая...

................ spreading on edge, washing away...
................ again the kisses rain on the way...
................ again will be wet from drops of desires
................ again to dry under sun - burning down

© Olga Karpilova  «make it rain: drop of...»*
________________________________
* - drops of desire...


Рецензии