зайшов чистот л у зелен ризи...

*   *   *


І зайшов чистотіл
у зеленії ризи.
В буйстві
велебних трав очі! —
дикі іриси



а — душа сходить хвилями
так Він точно вознісся
врешті золото
                вилляв Він
у лужок! на узліссі


Оце ось — відлітати —
пийте це —
геній довжник
перш як встати й постати
проб’є — точно, художнє...

13.05.2019


Рецензии