Хто возн сся возносить

     Хто вознісся – возносить


                Господу Ісусу Христу,
                що вознісся на Небо,
                з любов’ю присвячується


У мене внутрішній
діаметр без обмежень.
Христос вознісся –
й діє м’яз
для спостережень!


Я душу піднесу
й спостерігаю
про що мовчать пташки
те я й співаю


я так люблю!
дашки мовчать
           опісля маю
пташки і світло є –
й крізь мене
                пролітають...

06.06.2019, з причастям,
свято Вознесіння Христового


Рецензии