Лiтаратура

Лiтаратура - мастацтва лiтар! Але, калі немагчыма быць мастацтвам наўпрост усёй грамадзянскай супольнасці, калі гэтая супольнасць бедная на думкі, літаратура - як адна з праяў мастацтва - выступае найгалоўным носьбітам моўнага мастацтва ўласнаму народу...


Рецензии