Зрада

Не в тому річ, що зараз ніч -
Невдовзі скресне ранок.
Одна... З собою віч-на-віч
Мовчанням гоїш рани.

Навіщо бачити комусь
Як спопеляє душу
Та зрада. Співчуттів боюсь.
Сама здолати мушу.

Весь світ мовчить... Немає слів.
Очей чужих немає.
Ніхто ще так не розумів...
Ніч. Тиша обіймає...


Рецензии