Мое кохання

Я так довго шукала
Тебе між людей
Помилялась та знала
Хто шукає – знайде
Ти не перший мій, але останній
Ти моє найпалкіше кохання
 
Ти даруєш світло
Запалюєш день
Надихаєш мене
На сотні ідей
Ти здійснив всі мої бажання
Ти моє неймовірне кохання
 
(весна 2017)
 


Рецензии