Кайтам эле сагынып...
Динара Мухамаева - Шакирова
Сузылып киткэн асфальт юллар,
Кайтып барам мин сагынып.
Баш очында оча кубэлэклэр,
Жилпи - жилпи канат кагынып.
Алар шулай оча куанышып,
Мин кайтканга соенэлэр сыман.
Урман ослэреннэн кояш карый,
Эйтерсен лэ конлэшкэн сыман.
Свидетельство о публикации №119061007566