Ачык йозле - Чирмешэн!

Ачык йозле - Чирмешэн!

Динара Мухамаева - Шакирова

Табигатьнен гузэл жиренэ урнашкан,
Исен китэр эгэр Син курсэн.
Шушма суы ага икегэ булеп,
Безнен район ул - Чирмешэн.

Торле миллэт урнашкан анда,
Ачык йозле, халкы - ягымлы.
Шуна карамастан, бердэм алар,
Дуслык купере булсын дэвамлы.

Чирмешэн буйлары бик матур,
Килеп кур безнен якларны.
Бар эштэ дэ булган, унганнар,
Какмас читкэ Чирмешэн ятларны.


Рецензии