Нед ленька свята
На Службу нас скликають геть усіх.
Пахучі липи віти свої клонять,
До храму всім сьогодні шлях проліг.
Неділенька свята , ранкове сонце,
Хмаринки в піднебессі теж пливуть,
І заглядає промінь у віконце,
На Службу Божу християни йдуть.
Неділенька свята , ранкові роси,
І бані церкви в золоті-росі,
А на ділах і розтоках покоси,
І все село в чарівній цій красі.
Неділенька свята , на серці спокій,
З самого ранку бджоли на квітках,
А з-під уровів знов течуть потоки,
Й кукіль десь причаївся у житах.
09.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119061007285