cold in you feel and come...

Свет Лунный — отражал — Твое дыханье,
И в комнате Моей — струился — Без конца,
Еще Момент — Опять — Твое касанье...
И снится Мне — что Это — Навсегда...

........................ sink within your thoughts at night
........................ seeing dark but feeling light
........................ take your time but don't be late
........................ come inside, don't hesitate...

© Olga Karpilova  «cold in you: feel & come...»*
________________________________
* -  feel it & come inside... give it to me...


Рецензии