St. Domingo

the compound switched to
change it
    N - of O ?
наступает Воскресение
where's  -  how ! -?
Is the  e x i t

В Пониделок rains or drizzle -  ?
- Ты , давай
уже  -  держись .. .

0k-репчай тамъ
на просторе
чтоб , планете
меньше горя


Рецензии