White blue haute vitesse relief textures

https://music.yandex.ru/album/5728602/track/7009
There's A Train Leavin'
Исполнитель: Quincy Jones

Women have all the rights bla-bla-bla...
Slavery and slavery capital were abolished before women gained the right to vote,
in fact, women remained slaves without the right to vote for many years after the slavery abolition.
The women’s right to vote was far from being a voluntary cultural act — in fact, the right was obtained under the pressure of rebellious "slaves"—female humanity half.
Giving the right to vote to women still does not guarantee freedom - most women remain in slave painful coma under droppers and “wait for a prince or goblin to heal them” - there’s no money, no income, no work, nothing, passive "slavish" hope on "princes or goblins" who might have something.

In connection with civilization technical progress and human labor replacement  with automatic devices, 99.9% of the world's population is transferred to slave labor — instead of exercising their right to DEFINED MONETARY INCOME (BASIC INCOME), unemployed citizens are intimidated by the tyranny from the cave culture of profit distribution in society (society? Or planetary cave?).


Женщины обладают всеми правами бла-бла-бла...
Рабство и рабовладение отменили раньше, чем женщины получили право голоса, фактически женщины оставались на положении рабов без права голоса многие годы после отмены рабства.
Предоставленное право голоса женщинам было далеко не добровольным культурным актом - фактически право было получено под давлением восставших рабов-женской половины человечества.
Предоставленное право голоса женщинам до сих пор не даёт гарантии свободы - большинство женщин остаётся в рабской болезненной коме под капельницами и "ждут когда их поцелует-исцелит принц или гоблин" - ведь нет денег, нет дохода, нет работы, нет ничего, пассивная рабская надежда на "принцев или гоблинов", у которых хоть что-то может быть есть.

В связи с техническим прогрессом и замещением человеческого труда автоматическими устройствами на положение рабов переходит 99.9% населения планеты - безработные граждане вместо реализации своего права на БЕЗУСЛОВНЫЙ ДЕНЕЖНЫЙ ДОХОД запуганны тиранией от пещерной культуры распределения прибыли в обществе (обществе? или планетарной пещере?).

***

Earth usurpers. The right to vote after the slaves http://www.stihi.ru/2017/01/13/11518
Stolen from citizens God Gift - free Will http://www.stihi.ru/2018/04/07/6342
Blockchain tokens without PPP Basic income http://www.stihi.ru/2018/04/20/4035


Рецензии