Чому герой верта ться в трун
Що гинуть знов солдати на війні.
Тепер за це хто має відповісти?
Чому герой вертається в труні?
Як можна було заборону зняти?
Додуматись до цього було як?
У відповідь ,щоб відсіч не давати…
Чом гинуть через це має вояк?
Невже життя людей таке байдуже?
Невже не хочеться ,щоб був в країні мир?
Серця батьківські болять за дітьми дуже,
Адже війна – це не у парку тир!
Це ж наші діти, сини Вкраїни – неньки,
За ними рветься серце на шматки.
Ростили ж їх від пуп’янка з пеленки,
А падають, мов зірвані листки.
Та дайте вже команду війську гідну!
Та схаменіться в колуарах ви своїх!
Та збережіть ви землю нашу рідну!
Не виставляйте Україну ви на сміх!
08.06.2019 р.
Свидетельство о публикации №119060807719