Маленькi застереження

***
Хибна звичка- кинь її.
Ми не палим цигарки!
Мода інша є у нас -
Цікава книжка в вільний час!
         1993р.
***

Розум де мій? Гроші де?
Іграшка ця - з'їла все!
Однорукий бусурман -
Короб сліз він і оман!
           1992р.

***
Мода нині, як химера!
В шматтях йду до ковалера.
Наче привид він приходить,
Одяг на смітті  знаходить?
Звідки взялися ці фантоми?
У них здуріли хромосоми!
         2012р.

***
Дурнота у голові. Дуже гидко!
Вчора був на висоті, сп'янів швидко.
Що я пив - не зрозумів.Зараз жаль!
Нічього не пам'ятаю. Ось печаль!
         1992р.

***
Дурь якусь купив у барі.
Веселіше шоб було.
Щось ковтнув, а щось понюхав-
Тіло все тепер звело.
Порятуйте мене люди! Хворий я.
Без дурману у кішені, я - не я!
Що робити я не знаю. Загину геть!
Дурнеків цікавість губить,
Несе їм -  смерть!
           1993р.

***
П'яний, з дурью у кішені і такий ти модний,
Шлёндраєшь по кабакам, наче ти безродний!
Нібито  батьки твої,  дитинку забули.
Грошенят підкинули - позбулись і поснули.
Репетують нині - їх  чадушко за гратами.
А чього ж хотіли? Без батька та матері!
       2011р.


Рецензии
Можно до Вас одне запмтання- чому иак сумно?
Бути че не бути? Це питаннья Вас... Дуже дякую!

Сергей Казаков 2   08.12.2019 19:51     Заявить о нарушении
Сергій,дякую за Вашу рецензію. І зовсім не сумно,бо попередження веселі не бувають. А коли вони дуже веселі- то їх ніхто і не сприймає. А, ось бути чи не бути?-це вже кожній людині вирішувати самостійно.Бажаю Вам творчих успіхів і щастя.С повагою, Любов

Любовь Музыка   13.12.2019 22:22   Заявить о нарушении